Newsletter

[newsletter_signup]Prijavite se na naš newsletter! Povremeno ćemo vas obavještavati o zanimljivim člancima, posebnim popustima i besplatnim stvarima! Ukoliko u bilo kojem trenutku ne želite više primati naše mailove, odjaviti se možete brzo i jednostavno![newsletter_signup_form][/newsletter_signup][newsletter_confirm] Uspješno ste se prijavili na našu mail listu!

Hvala vam na prijavi! Dobrodošli u Centar uspješnih poduzetnika! Slat ćemo vam povremene obavijesti s najzanimljivijim člancima, besplatnim predavanjima i savjetima, te posebnim popustima na sve usluge u okviru Centra! Ukoliko iz bilo kojeg razloga želite prestati primati naš newsletter, dovoljno je da kliknete na link u dnu newslettera i više vas nećemo kontaktirati!

Ukoliko imate bilo kakvih primjedbi s obzirom na sadržaj našeg newslettera, slobodno nam javite na adresu info@brandmanager.com.hr – sve vaše sugestije ćemo najozbiljnije razmotriti!

[/newsletter_confirm] [newsletter_unsubscribe]Odlučili ste nas napustiti?

Žao nam je što odlazite! Više nećete primati obavijesti o besplatnim predavanjima, uslugama i novim člancima! Da biste se mogli odjaviti, dovoljno je da pritisnete gumb ispod:
[/newsletter_unsubscribe]