Početna / Marketing

Marketing

Djelujući preko 3 godine kao izvor besplatnih poslovnih savjeta i informacija, “Brand manager” Portal za poduzetnike okupio je aktivnu zajednicu poduzetnika i entuzijasta koji ga svakodnevno posjećuju i redovito prate.

Uz ponudu besplatnih poslovnih, marketinških i knjigovodsvenih savjeta, naš portal je idealno mjesto za B2B i B2C oglašavanje. Sve pogodnosti koje nudimo, zaokružujemo profesionalnom prezentacijom i nenadmašivo povoljnim cijenama.

Klikom na jednu od opcija ispod, možete pregledati našu trenutnu promidžbenu ponudu. Nakon što odaberete oglasni model koji vam najviše odgovara, obratite nam se putem formulara ispod.

Radujemo se vašoj uspješnoj reklamnoj kampanji!

Detalji o oglašavanju putem Bannera

Detalji o oglašavanju putem PR članka

Ukoliko vas zanimaju cijene oglašavanja,  pošaljite nam upit putem sljedećeg  formulara – molimo ispunite sva polja točno! Podatke koje nam ovim putem pošaljete koristit ćemo isključivo u svrhe slanja naše formalne marketinške ponude. Ukoliko se želite pretplatiti na naš newsletter, molimo to učinite putem OVOG linka.

Vaše ime i prezime (obavezno)

Naziv tvrtke ili obrta (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Što biste željeli oglašavati

Odaberite najmanje jedan oglasni model (obvezno)

Svi modeli banner oglašavanje se baziraju na trajanju od 30 dana, bez ograničenja u broju pregleda. Jednom objavljeni PR članak ne uklanjamo s portala.

captcha

Unesite znakove s gornje slike: